Target / Toko-ryhmä kokoontuu säännällisesti tiistaisin. Ryhmässä vapaata, tiedustelut talous.pyky @ gmail.comHaku ja peltojälki talvitauolla.

**********************************

Pyky kaipaa uusia uusia kouluttajia mukaan innovoimaan ja järjestämään erilaisia koulutuksia sekä tapahtumia.Tavoitteellisesti treenaavien peltojälkiryhmään mahtuu vielä koirakko. Kyselyt heidi.poyhonen @ gmail.com

PK-tottis / tokoporukka kokoontuu treenaamaan säännöllisen epäsäännöllisesti viikoittain sen mukaan miten treenaajia on tulossa.
Kokoonnumme aina eri kentällä: linnunlahdella, pärnävaaralla, honkamontulla, tassulassa, pelastuskoiraradalla, jne. Treenien ilmoittelut tapahtuvat vain facebook-ryhmässä.
Tassulan koulutuskenttä on vapaassa käytössä, lukuunottamatta muutamia varattuja päiviä, tiedot löytyvät kotisivuilta.

HAKU-ryhmään mahtuu vielä treenaajia, kyselyt koulutuspaikasta mika.vallius @ gmail.com
Ryhmään pääsyn edellytyksenä on iloinen mieli ja aktiivisuus treenien suhteen. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti ja olisi suotavaa että ryhmäläiset olisivat mukana jokaisella koulutuskerralla. Tietenkään aina ei pääse treeneihin, mutta yritämme tänä kesänä välttää sen että treenit eivät onnistu liian pienen osallistujamäärän vuoksi.

PEKO-ryhmän koulutukset jatkuvat. Kyselyt miiajolkkonen@ gmail.com

Läpi kesän/talven jatkuviin säännöllisiin koulutuksiin pääsyn ehtona on, että jokainen treenaaja täyttää tietyn henkilökohtaisen talkoovelvoitteen. Viime vuonna talkoovelvoite oli 1-2h per henkilö ja samalla mennään tämäkin kesä.